COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Similar topics
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sun 20 Feb - 14:58

nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,

-boost meter apexi 2bar skali ngan tapak RM280 neg
-clutch exedy 3 kaki RM soldd
-caver head siap ngan oil catch tank RM soldd
-grounding dtg dari hafcut RM120 neg
-ejustble mugen utk kancil RM soldd
-blow off HQV HKS RM soldd
-head L2 complate,da siap cuci,,simpanan utk stok,,tapi tak sempat pakai,,RM booking
-intrculer VR4,,getah jasma ngan clip tu tak sempat nak pakai lgi,, RM soldd
-momo daihatsu kayu RM soldd
-Crankshaft L2/L2s turbo RM soldd
-piston nissan march turbo 73mm,,1 je elok,2 lgi credd hehehe,,
sape2 yg nak buat spare bleh la,,ikut la nak baya brp pun,padan2 ngan harga Very Happy soldd
-turbo TDO4L subaru,banana,wsgate dan pipe exzos 2.3 dari dpn sampai
blakang,,skali ngan nenas,,cume mafler je takde,, 1100 neg

pic ade,,tapi aku tak pandai nak buat masuk dlm ni huk3 Sad ,,
tgk dlm fb aku je lahh
http://www.facebook.com/album.php?id=100001798107834&aid=26179
email aku : adipturbo07@gmail.com
brg ni sume ade di dungun terengganu,,
call/sms 013 6000 161 adip


Last edited by sasuke on Sun 24 Apr - 13:47; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
consonar
Active in DRAG


Number of posts : 245
Registration date : 27/02/2010

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sun 20 Feb - 15:39

perghhh.. biar betul ni man...

hahahahaha.. pikir dulu beb
Back to top Go down
View user profile
Bearz
Moderator
Moderator


Number of posts : 564
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sun 20 Feb - 15:47

bro ape2 pon intro dulu k......
Back to top Go down
View user profile
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 21 Feb - 4:19

btul jepp,da pkir masak2,aku nak kawen,,
da tak nak men kete dah,,

bump....
Back to top Go down
View user profile
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 7 Mar - 4:28

block,piston,crankshaft,, soldd tq buyer,,,
yg lain ada lgi Smile
bumpp!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Fri 25 Mar - 11:26

-ejustble
-intrculer VR4
-blow off HQV HKS
soldd tq buyer Smile
yg lain ade lagi,,nego..nego..nego
bumpppp!!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
kancil_biru



Number of posts : 21
Registration date : 05/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sat 26 Mar - 0:52

nak tya clucth exedy tu blh masuk kat gearbox 850 x?

newbie bab2 keta ni...klu blh masuk hajat nak angkat....

clucth plate standart slip nie huhhu...
Back to top Go down
View user profile
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sat 26 Mar - 7:17

bleh masuk,,clutch ni dlu pun pakai kat giabox 850 jgak,,mai la tgk brg dlu Neutral
Back to top Go down
View user profile
kancil_biru



Number of posts : 21
Registration date : 05/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sat 26 Mar - 9:04

ok cantek gak tu...erm PM best price bro...nak tgk barang jauh lak tu kat terengganu...sy kat shah alam...klu pos blh x?
Back to top Go down
View user profile
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sat 26 Mar - 11:16

alahaii jauh nye,,huk3
msj sy bro nak tau harga,,negoooo
013 6000 161 adip Very Happy
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sun 27 Mar - 11:47

bro ko dah intro ke .. ko lom pi intro dulu ,,,kalo dah ,,,leh truskan ...

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 11 Apr - 2:47

red_k,,aku da pikir masak2,, da nk pencin,, Crying or Very sad

-clutch exedy 3 kaki soldd tq buyerr Surprised
-head sudah booking

bumpp today Razz
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 11 Apr - 6:17

bro intro sini bleh http://compactmotorsports.yoo7.com/f21-introduction-for-newbies ?

ke ko dah intro ? kalo dah intro ,,,no prob ... Smile

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 11 Apr - 8:46

blom lgi,,tak pandai laa nak intro2 ni huk3 Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 11 Apr - 9:00

hehe click jek link tuh ,,, pastu intro ,,geng lame ke baru ke ,,semua kene ,,,,haha sebab forum baru ..yg dulu punya crash ,,

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 11 Apr - 9:03

o0o0 ptut pun hehe,,ermm ade stiker compact baru tak,,yg aku ni da lame la huk3
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Mon 11 Apr - 9:29

sasuke wrote:
o0o0 ptut pun hehe,,ermm ade stiker compact baru tak,,yg aku ni da lame la huk3

try tgk segment compact merchendise ...

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
sasuke



Number of posts : 11
Registration date : 20/02/2011

PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Sun 24 Apr - 13:49

caver head siap ngan oil catch tank soldd TQ buyer Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,   Today at 16:17

Back to top Go down
 
nak jual sikit brg,,sbb da tak nak men kete dah,,
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Segala Persoalan V8

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: TRADING WAREHOUSE :: Automotive Parts Warehouse-
Jump to: