COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
236Garage



Number of posts : 8
Location : Johor Bahru
Registration date : 05/04/2011

PostSubject: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..   Tue 5 Apr - 20:56

Item: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims..
Condition: What U See Is What U Get..
Price: RM1800..
Location: '236 Garage' Johor Bahru..













Back to top Go down
View user profile
panjang
Active in DRAG


Number of posts : 206
Registration date : 27/02/2010

PostSubject: Re: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..   Wed 6 Apr - 7:23

nak tanya sket, asal tak bukak satu topik jer utk sume brg2 yg ko nak jual???? aku tgk penuh topik ko jer kat latest topic tuu........ alien
Back to top Go down
View user profile
236Garage



Number of posts : 8
Location : Johor Bahru
Registration date : 05/04/2011

PostSubject: Re: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..   Wed 6 Apr - 8:34

panjang wrote:
nak tanya sket, asal tak bukak satu topik jer utk sume brg2 yg ko nak jual???? aku tgk penuh topik ko jer kat latest topic tuu........ alien

sebab setiap brg lain kategori.. kalau buka 1 topik sahaja dan sumbatkan semua brg yg hendak dijual beserta gambarnya sekali, rasanya terlalu penuh.. bila org buka topik mereka terpaksa tunggu lama untuk semua gambar yg ada di download.. adakah membuka lebih dari satu topik menjadi satu kesalahan disini?.. saya budak baru belajar, kalau salah saya minta tunjuk ajar dari awak dan juga semua yg ada.. dulu dalam tahun 2005 - 2006 masa saya mula2 kenal akan 'compactmotorsports' saya biasa advertise brg2 saya lebih dari satu topik.. dan saya perhatikan ramai seller2 yg lain juga buat cara yg sama.. tujuan saya buat begitupun adalah supaya setiap topik tersusun dan teratur.. walauapapun saya hulurkan sepuluh jari dan memohon maaf kepada semua. Wink


Last edited by 236Garage on Wed 6 Apr - 8:53; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
panjang
Active in DRAG


Number of posts : 206
Registration date : 27/02/2010

PostSubject: Re: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..   Thu 7 Apr - 1:08

tq for explanation yg detail........happy selling...... What a Face
Back to top Go down
View user profile
236Garage



Number of posts : 8
Location : Johor Bahru
Registration date : 05/04/2011

PostSubject: Re: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..   Thu 7 Apr - 3:56

no problem bro.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..   Today at 8:23

Back to top Go down
 
Made In Japan VIP 'Head40' 17" Rims For Sale..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: TRADING WAREHOUSE :: Automotive Parts Warehouse-
Jump to: