COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Similar topics
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rimkong



Number of posts : 1
Registration date : 14/12/2011

PostSubject: Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress   Fri 16 Dec - 9:11

Aku nk promote sikit satu service mendapatkan alamat dan shipping dari US untuk tujuan beli barang terbaru dari sana.
Kalau yg dah biasa beli barang online dari US tu mesti kadang-kadang frust sebab mostly dorang just provide shipping untuk dalam negara US saja.

So dengan service yg ditawarkan oleh viaddress.com korg boleh dapatkan alamat dari sana untuk diisi dekat form mana-mana website ecommerce dari US.

Barang-barang tersebut akan dihantar kepada pihak viaddress di US dan dorg akan hantar barang tu kepada kita melalui Fedex, DHL, atau UPS mengikut pilihan kita.
Barang yang dihantar dikenakan bayaran mengikut berat dan korg boleh kira budget penghantaran menggunakan Shipping Calculator kat website dorg.

Bila brg sampai di Malaysia for sure akan ada duty import mengikut harga untuk brg2 tertentu.Dgn viaddress korg boleh rendahkan declaration value brg2 yg dihantar.Tp make sure bersesuaian la harga tu jgn kasi kantoi.korg boleh baca ni dekat ruang FAQ di website viaddress.

viaddress gak ader sediakan concierge service secara percuma. Dengan service ni dorang akan tlg belikan barang yg korg nak dari mana2 website ecommerce dari US.korg boleh gunakan service ni lepas korg daftar secara percuma di viaddress.com .Service ni berguna bila merchant tu nak credit card dgn billing address dari US.

Korg boleh tgk short preview kat untuk mendapatkan gambaran mengenai service dorg.

Aku promote service ni sebab ni antara termurah yg aku penah guna.Kalau tgk kat website dorg, ader comparison antara service dorg dengan pesaing dorg cam Myus dan Bongous.Untuk full service comparison korg boleh tgk sendiri kat website dorg.viaddress.com
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress   Sun 18 Dec - 5:57

Bro pi intro dulu yek kat segment newbies.....

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
 
Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Segala Persoalan V7

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: TRADING WAREHOUSE :: Non-Automotive Parts Warehouse-
Jump to: