COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 Alarm system

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
matnoor
Dragger
Dragger


Number of posts : 207
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
Location : Labuan
Registration date : 27/02/2010

PostSubject: Alarm system   Wed 21 Dec - 2:05

ceta skt psl alarm system, ada x sepa2 yg tahu skt ttg alarm system utk mengelak kan kreta kita kena curi..ada tak alarm system yg mcm tu?
Back to top Go down
View user profile
fakhrul
Active in Uphill Racing
Active in Uphill Racing


Number of posts : 693
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: Alarm system   Wed 21 Dec - 7:32

aku pakai brand steal mate 2way,so far kalau alarm kete bunyi dia trigger kat remote skali,ade auto start,cool beb,hehe..
Back to top Go down
View user profile
matnoor
Dragger
Dragger


Number of posts : 207
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
Location : Labuan
Registration date : 27/02/2010

PostSubject: Re: Alarm system   Wed 21 Dec - 9:04

fakhrul wrote:
aku pakai brand steal mate 2way,so far kalau alarm kete bunyi dia trigger kat remote skali,ade auto start,cool beb,hehe..

Steel mate ni ada anti hijak ka? selain tu apa lg kelebihan yg ada??
Back to top Go down
View user profile
fakhrul
Active in Uphill Racing
Active in Uphill Racing


Number of posts : 693
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: Alarm system   Fri 23 Dec - 11:50

anti hijack tak sure la bro,ni alarm biasa2 je,
features pon ok la sbb dia 2 way kan..
cer tgk link ni,banyak membantu..

http://www.sioloon.com/t14978-steel-mate-898g-2way-lcd-remote-start-car-alarm-offer
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Alarm system   Today at 9:54

Back to top Go down
 
Alarm system
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: Friends of Compactmotorsports :: Electronics-
Jump to: