COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Similar topics
  • » L500 classic
  • » kelisa convert mini cooper
  • » kancil 660 plug n play head n blok kelisa bleh x???
  • » DAIHATSU GINO ORI BODYKIT FOR SALE
  • » kancil masuk enjin kelisa 1.0 japan auto
  • » My Kelisa 'DAM' Mini Cooper-Wanna Be
  • » kancil masuk enjin kelisa...
  • » bikin enjin kelisa EJ-VE 1000cc
  • » KELISA MINI COOPER BODYKIT (THAILAND PRODUCT)
  • » Minta tolong cari bodykit kelisa
  • Translator
    July 2014
    MonTueWedThuFriSatSun
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031   
    CalendarCalendar
    Latest topics
    » mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
    Thu 10 Jul - 5:44 by mesin tebu

    » 850t ...?
    Thu 10 Jul - 4:11 by utt

    » 660t ...?
    Wed 2 Jul - 13:47 by ten_nukz

    » oversize intake valve utk 660t
    Mon 30 Jun - 6:13 by mesin tebu

    » Salam Ramadhan
    Sat 28 Jun - 18:40 by red_k

    » t.body, intake manifold
    Sat 28 Jun - 10:28 by red_k

    » Jasma conrod H-Beam EJ/EF
    Sat 28 Jun - 10:20 by red_k

    » TD04H VOLVO
    Fri 27 Jun - 4:05 by mesin tebu

    » salam perkenalan
    Fri 27 Jun - 3:46 by mesin tebu

    Share | 
     

     Convert Kelisa to Gino

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    Aini Fazillah



    Number of posts: 1
    Registration date: 07/04/2012

    PostSubject: Convert Kelisa to Gino   Sat 7 Apr - 14:24

    As-salam abang2 yg expert pasal Gino. Saya perempuan n x tau langsung pasal2 kete ni. Kereta kelisa saya accident itu hari and kemik agak teruk gak la bonet depan. Blakang pon ade kemik ckit kena hentam senyap2 ngn sorang hamba Allah yg x bertanggungjawab. So, saya ingt nk tukar la rupa kelisa saya yg rasanya dh x comey tu. Saya ade beli majalah K-Kompak edisi 86 dan nmpk ade satu Gino yg cute n simple. Kalau boleh nk wat sebijik sejibon mcm tu cuma color la lain. Tapi masalahnya x tau mne nak cr workshop yg x cekik darah n boleh tolong transformkan kelisa saya ni.. Tolong ye abang2 sekelian yg 'expert' pasal cari supplier Gino punye bodykit/parts dengan harga yg berpatutan. Sekian, terima kasih.
    Back to top Go down
    View user profile
    fakhrul
    Active in Uphill Racing
    Active in Uphill Racing


    Number of posts: 693
    Registration date: 28/02/2010

    PostSubject: Re: Convert Kelisa to Gino   Sat 7 Apr - 15:10

    waalaikumsalam..abg2 di sini sedia membantu jika cik adik memperkenalkan diri di segmen newbis Razz Razz.. anyway harga bodyparts gino ni bergantung kepada kedai2 & runner2 yg menjualnya, diharap saudari tidak terkejut mendengar harganya kerana harganya lebih kurang handbag coach @ gucci di butik bounce bounce
    Back to top Go down
    View user profile
     

    Convert Kelisa to Gino

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1

     Similar topics

    -
    » turbo kit
    » macam mana nak pasang seat belakang gino kat kelisa
    » [WTB] kelisa body kit
    » kelisa jadi-jadian...
    » L700Vip[ThE KeLiSa BiPpU StYlE] ...mY CoUsIn..CaRz

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    COMPACTMOTORSPORTS :: -