COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Translator
October 2014
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
Latest topics
» carI Rakan seperjuangan kcar
Sun 21 Sep - 14:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Thu 11 Sep - 16:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 5:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Wed 13 Aug - 19:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 5:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 4:11 by utt

» 660t ...?
Wed 2 Jul - 13:47 by ten_nukz

» oversize intake valve utk 660t
Mon 30 Jun - 6:13 by mesin tebu

» Salam Ramadhan
Sat 28 Jun - 18:40 by red_k

Share | 
 

 SNF Round 3, Super Kei RESULT

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
red_k
Admin
Admin


Number of posts: 2937
Birthday: 30/08/1980
Age: 34
Location: COMPACT Central
Registration date: 19/09/2007

PostSubject: SNF Round 3, Super Kei RESULT   Sun 8 Apr - 0:32


Total 10 machine yg join, saingan memang sengit dan makin mencabar bila para keicar racer terpaksa bersaing dengan geng startlet & mini yg memang laju2. Paling aku kagum tgk geng2 mini ..semua otai2 but semangat msports nampak membara...semua nampak enjoy imej mini kat pit comel betul, tapi bila masuk trek huh habis geng2 lain kene sungkit hehehe..

Harap next round makin meriah, yg takde machine meh la dtg support leh lepak2 meriahkan suasana sambil kumpol knowledge mod kete , yg ade machine cukup segala brg utk compete..slamber la join next round kalah menang blakang citer janji enjoy, peduli la ape org nak kata kalo bukan geng Keicar yg support sape lagi nak support ..jgn la sampai cat utk keicar dah berkubur baru la semua nak menyesal.

So see u guys next round..insyallah kalo takde masalah next roundaku akan update segala perkembangan from time to time kat Fb aku Wan Azizul Fitri & Fb CompactMotorsports.

Regards,
Fitri @ red_k @ ah yam

Result Special KEI,
1st Razee Blue Sky
2nd Sing Boy
3rd Jan AMN Maju Auto

Congrats winner ..yg kalah cuba lagi next round....









Para Racer Super Kei bergambar kenang-kenangan dengan Legend Keicar Dragger UJANG


To view more pic click >>>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150689540014401.404076.782169400&type=3

Special Kei Championship Point April Update >>> http://compactmotorsports.yoo7.com/t1496-snf-2012-championship-point-standing-update-april-2012#15560

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
 

SNF Round 3, Super Kei RESULT

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: -