COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Similar topics
    Translator
    December 2016
    MonTueWedThuFriSatSun
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031 
    CalendarCalendar
    Latest topics
    » jimat minyak
    Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

    » Salam perkenalan..
    Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

    » Salam perkenalan
    Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

    » carI Rakan seperjuangan kcar
    Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

    » Salam Perkenalan
    Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

    » salam perkenalan
    Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

    » Newbies Perkenalkan diri
    Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

    » mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
    Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

    » 850t ...?
    Thu 10 Jul - 15:11 by utt


    Share | 
     

     Custom Petrol Tank ..

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    red_k
    Admin
    Admin


    Number of posts : 2938
    Birthday : 30/08/1980
    Age : 36
    Location : COMPACT Central
    Registration date : 20/09/2007

    PostSubject: Custom Petrol Tank ..    Thu 24 Jun - 6:36

    Best ke pakai ,,,, menggatikan std petrol tank ,,, mahal tak ? meh share design2 yg ade kat pasaran ,,, n yg cusrom punye ... harga pon info skali ..

    _________________

    Keicar4Life Blog
    www.keicar4life.blogspot.com
    Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
    Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
    Back to top Go down
    View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
    snoop-pie
    Active in DRAG


    Number of posts : 54
    Registration date : 24/02/2010

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Thu 24 Jun - 19:06

    ni yg aku pakai. x nak cakap best sangat la. cuma bila nak cakap ringan memang lagi ringan dari std tank. fully alluminium. capasiti tak sure la pasal x pernah check tapi memang terlebih besar la pada aku. 1st time buat. isi separuh tangki boleh run dalam 15 run 400m. memang dah besar sangat la. budget takde la mahal sangat pasal buat sendiri, penutup je hantar p machinary shop ambik sampel dari gelen yg jual kat shell tu custom pakai alluminium rm50. yg lain labour welding je


    Back to top Go down
    View user profile
    red_k
    Admin
    Admin


    Number of posts : 2938
    Birthday : 30/08/1980
    Age : 36
    Location : COMPACT Central
    Registration date : 20/09/2007

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Fri 25 Jun - 3:31

    heheh..nice2 ... leh komersialkan tuh kasi jual ,... hehe ..lagi2..anyone ..?

    _________________

    Keicar4Life Blog
    www.keicar4life.blogspot.com
    Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
    Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
    Back to top Go down
    View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
    red_k
    Admin
    Admin


    Number of posts : 2938
    Birthday : 30/08/1980
    Age : 36
    Location : COMPACT Central
    Registration date : 20/09/2007

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Tue 8 Feb - 6:16

    BUMP ...sape geng2 lain takde yg pakai ke ..? meh up pic ..

    _________________

    Keicar4Life Blog
    www.keicar4life.blogspot.com
    Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
    Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
    Back to top Go down
    View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
    snoop-pie
    Active in DRAG


    Number of posts : 54
    Registration date : 24/02/2010

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Tue 8 Feb - 6:37

    Nnt aku upload member2 lain punye design
    Back to top Go down
    View user profile
    panjang
    Active in DRAG


    Number of posts : 206
    Registration date : 27/02/2010

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Wed 9 Feb - 2:01

    well, dulu kat market tadak custom in car tank murah mcm sekarang, so aku pakai tank yg diperbuat dr tanki aircond jer, total pakai dalam 3 taun laa, custome made by pomen aku dulu, harga? aku belanja dia makan jer, kawtim....heheheh What a Face

    Back to top Go down
    View user profile
    consonar
    Active in DRAG


    Number of posts : 245
    Registration date : 27/02/2010

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Wed 9 Feb - 8:40

    panjang wrote:
    well, dulu kat market tadak custom in car tank murah mcm sekarang, so aku pakai tank yg diperbuat dr tanki aircond jer, total pakai dalam 3 taun laa, custome made by pomen aku dulu, harga? aku belanja dia makan jer, kawtim....heheheh What a Face


    yesszaa.. dulu even masa 1st gath kat cameron dulu2 pun panjang dah pakai ini tank aircond... kemas pun kemas aku tgk...
    Back to top Go down
    View user profile
    red_k
    Admin
    Admin


    Number of posts : 2938
    Birthday : 30/08/1980
    Age : 36
    Location : COMPACT Central
    Registration date : 20/09/2007

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Wed 9 Feb - 14:52

    consonar wrote:
    panjang wrote:
    well, dulu kat market tadak custom in car tank murah mcm sekarang, so aku pakai tank yg diperbuat dr tanki aircond jer, total pakai dalam 3 taun laa, custome made by pomen aku dulu, harga? aku belanja dia makan jer, kawtim....heheheh What a Face


    yesszaa.. dulu even masa 1st gath kat cameron dulu2 pun panjang dah pakai ini tank aircond... kemas pun kemas aku tgk...

    ahaha yup ,,,pic paste pic la kasi geng tgk ,,,

    _________________

    Keicar4Life Blog
    www.keicar4life.blogspot.com
    Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
    Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
    Back to top Go down
    View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
    red_k
    Admin
    Admin


    Number of posts : 2938
    Birthday : 30/08/1980
    Age : 36
    Location : COMPACT Central
    Registration date : 20/09/2007

    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Tue 17 May - 9:39

    meh aku nak share pic aku punya tank baru lak ....


    _________________

    Keicar4Life Blog
    www.keicar4life.blogspot.com
    Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
    Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
    Back to top Go down
    View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Custom Petrol Tank ..    Today at 2:53

    Back to top Go down
     
    Custom Petrol Tank ..
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » How To Starting Your Motorcycle Like Cubprix

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    COMPACTMOTORSPORTS :: Friends of Compactmotorsports :: General Technical-
    Jump to: