COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 Tolong Kawan2 CM N9

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
muzer



Number of posts : 43
Location : N.Sembilan
Registration date : 01/06/2010

PostSubject: Tolong Kawan2 CM N9   Tue 21 Sep - 11:48

jam lebih kurang 5.00pg tadi 21/9/10 motosikal aku honda ex5 merah no. NCK 9494 telah hilang dalam garaj rumah, pintu pagar siap solex lg, kebetulan mlm tu aku keje kat Pdickson... motor tu tak sampai sebulan pakai dah kena tibai..... adoiyaiiii... mohon kwn2 khas nye lam forum ni dan terutamanya cmn9 kalau nampak calling2 aku.... Sad 0169182066 cm166cm167
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Tue 21 Sep - 14:04

muzer wrote:
jam lebih kurang 5.00pg tadi 21/9/10 motosikal aku honda ex5 merah no. NCK 9494 telah hilang dalam garaj rumah, pintu pagar siap solex lg, kebetulan mlm tu aku keje kat Pdickson... motor tu tak sampai sebulan pakai dah kena tibai..... adoiyaiiii... mohon kwn2 khas nye lam forum ni dan terutamanya cmn9 kalau nampak calling2 aku.... Sad 0169182066 cm166cm167

ok ok .....

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
KingZ
Moderator
Moderator


Number of posts : 430
Birthday : 05/05/1976
Age : 40
Location : PUTRA HEIGHTS & DAMANSARA
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Wed 22 Sep - 2:50

fuhh siap ada gambar suspek lagi..

tapi motor kaler itam??..isk kornpius jap..

_________________
Cetakan Berkomputer. Tiada Tandatangan Diperlukan. Harap Maklum
Back to top Go down
View user profile http://9w2dni.blogspot.com
muzer



Number of posts : 43
Location : N.Sembilan
Registration date : 01/06/2010

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Wed 22 Sep - 4:48

KingZ wrote:
fuhh siap ada gambar suspek lagi..

tapi motor kaler itam??..isk kornpius jap..



gambar tu admin dah update kut... aku mane tahu letak gambar lam forum ni...hehe
Smile.... Dapat tahu bukan motor aku je ilang...motor yamaha (Legenda) jiran dpn rumah pun kena tibai sekali waktu yg same...... jiran tu pun sama baru ambik motor (NCK####) Evil or Very Mad Mad
Back to top Go down
View user profile
ferulnbm
Moderator
Moderator


Number of posts : 394
Birthday : 14/11/1983
Age : 33
Location : rawang,n9
Registration date : 23/02/2010

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Thu 23 Sep - 6:26

insyahallah. kalau teperasan nanti aku bagi tau
Back to top Go down
View user profile
Mr.X



Number of posts : 69
Birthday : 20/07/1983
Age : 33
Location : Rawang, Keramat dan seantero dgnnye...
Registration date : 19/08/2010

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Thu 23 Sep - 16:10

byk2 bersabar bro...hope pencuri tu dapat balasan die nnt...aminnnn....
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Fri 24 Sep - 2:24

yup aku update kat portal ,,,kasi nampak skit ...tarik perhatian ..

muzer wrote:
KingZ wrote:
fuhh siap ada gambar suspek lagi..

tapi motor kaler itam??..isk kornpius jap..



gambar tu admin dah update kut... aku mane tahu letak gambar lam forum ni...hehe
Smile.... Dapat tahu bukan motor aku je ilang...motor yamaha (Legenda) jiran dpn rumah pun kena tibai sekali waktu yg same...... jiran tu pun sama baru ambik motor (NCK####) Evil or Very Mad Mad

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
muzer



Number of posts : 43
Location : N.Sembilan
Registration date : 01/06/2010

PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Fri 24 Sep - 11:08

thanks admin@kwn2.... Cool moga2 dpt balik la motor tu.....aduyaiiii
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tolong Kawan2 CM N9   Today at 13:42

Back to top Go down
 
Tolong Kawan2 CM N9
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: NEWS-
Jump to: