COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Similar topics
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result   Sat 13 Nov - 16:19


MUSC DRAG CHALL. Round 11 , 13 Nov 2010 - Hari memang panas , but ramai gak yang join cat Keicar , keseluruhan ada 17 buah kereta, seperti biasa machine-machine yang join adalah dari J-Works , Ann Racing Development , Hardworks , Add Garage dan banyak lagi. Geng di pantai timur pon ada join tak lain tak bukan ...OEMM ( BRO Brahim n crew) hantar 2 buah machine.

Dari apa yg aku nampak ..penyertaan semakin banyak ,,sekaligus buat cat Keicar makin meriah ..BERITA BAIK utk geng2 keicar , ptg tadi lepas cat keicar habis geng COMPACTMOTORSPORTS telah berbincang ngan ahkauputra (ORGANIZER MUSC Drag) pasal nak mintak lewatkan cat Keicar so keputusannya next round MUSC akan buat cat Keicar sebelom cat VTEC ..so leh laa drag dlm cuaca redup skit ..selalunya cat VTEC ..malam so syok laa takyah peluh2 hehe .

Berbalik pasal drag siang tadi ,,,memang riuh laa dgn kemunculan Machine baru dari wshop ADD Garage ... machine kepunyaan Consonar ..setup Banana Pusing2 didatangkan ngan rim hijau ala2 KEN BLOCK ... tak lupa jugak showoff housing turbine kaler purple ,,,,hehe. Bab machine rosak jgn cakaplah ..biasa aa no pain no gain hehe ..yg aku perasan machine Bro Godfather ade masalah skit dgn engine ,,ada bunyi skit , machine boy2850t pon ade prob lupa plak ape prob , machine IS AMN Maju Auto clutch slip etc.

Nak citer lebih2 pasal final battle ...malas lak ,,, tunggu jek geng2 yg masuk final luah perasaan ,,,tapi yg penting sorakan kemenangan DERIS @ Kenzo memang terngiang2 sampai skang ...hehe memang puas hati.

Result korang tgk sendiri kat bawah tuh ...
Cat Keicar <1000t>
1st Kenzo , EDY (Ann Racing Dev & Edy Garage), Kuala Lumpur
2nd Apis Wshop , Banting
3rd Brahim OEMM, Kelantan

To view more pictures click link below :-
http://www.facebook.com/album.php?aid=26846&l=860c3b021c&id=154565261252622





_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
CAR
Active in DRAG


Number of posts : 38
Location : Sunway
Registration date : 23/02/2010

PostSubject: kongrat...   Sun 14 Nov - 3:33

Tahniah buat Kenzo....dan juga semua peserta...maju la sukan tuk motorsports Laughing
Back to top Go down
View user profile
Bearz
Moderator
Moderator


Number of posts : 564
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Re: MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result   Sun 14 Nov - 17:52

tahniah kenzo......and edy... deris belanje minum...air kiwi best2
yg x menang ngan kete byk problem cuba lgi.....lps ni main mlm....byk lg k-car nk join......

mlm i like...so much
Back to top Go down
View user profile
fakhrul
Active in Uphill Racing
Active in Uphill Racing


Number of posts : 693
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result   Sun 14 Nov - 19:03

tahniah kepada pemenang..
yg kalah tu cube lagi.. Smile
rugi tak gi tengok Sad
Back to top Go down
View user profile
KingZ
Moderator
Moderator


Number of posts : 430
Birthday : 05/05/1976
Age : 40
Location : PUTRA HEIGHTS & DAMANSARA
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Re: MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result   Mon 15 Nov - 2:06

wow..bestnye..rugi la x dapat tgk..

nak buat camne kena keje.. pig

_________________
Cetakan Berkomputer. Tiada Tandatangan Diperlukan. Harap Maklum
Back to top Go down
View user profile http://9w2dni.blogspot.com
dika



Number of posts : 95
Birthday : 28/09/1978
Age : 38
Location : tepi enjin bay...
Registration date : 04/05/2010

PostSubject: Re: MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result   Sat 20 Nov - 13:09

tahniah... tahniah... smua makin pawe mawerrr.... :-)
Back to top Go down
View user profile http://www.ustazazhar.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result   Today at 9:53

Back to top Go down
 
MUSC DRAG CHALLENGE CYBERJAYA 2010 - Round 11 Result
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Aktiviti Cuti Umum Deepavali 5/11/2010
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» 22/10/2010-TT Bangsar Yg Sgt Meriah + Bukit Ampang
» Gambar Majlis Perkahwinan Epin & Zeti 04-04-2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: NEWS-
Jump to: