COMPACTMOTORSPORTS
Welcome to Malaysian Keicar Dragger Clan & 1stop Performance Parts Centre



 
PortalHomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inCalendar
Clock
Translator
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» jimat minyak
Tue 14 Jul - 16:14 by caroulx

» Salam perkenalan..
Tue 14 Jul - 16:11 by caroulx

» Salam perkenalan
Thu 2 Oct - 4:18 by Edzuan

» carI Rakan seperjuangan kcar
Mon 22 Sep - 1:49 by kancil 4543

» Salam Perkenalan
Fri 12 Sep - 3:46 by zakiemlk

» salam perkenalan
Thu 14 Aug - 16:29 by ferulnbm

» Newbies Perkenalkan diri
Thu 14 Aug - 6:48 by genji kuwahara

» mohon pendapat camne nk route piping intercooler ni
Thu 10 Jul - 16:44 by mesin tebu

» 850t ...?
Thu 10 Jul - 15:11 by utt


Share | 
 

 Compact Northern Members...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zam1031
Moderator
Moderator


Number of posts : 115
Birthday : 18/06/1971
Age : 45
Location : asetar
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Compact Northern Members...   Sun 19 Dec - 5:32

Smile utk pengetahuan anda semua,pengantin baru kita,Black cadang nak open table la bila dia balik sini nanti.....so aku nak minta pandangan korang semua...kat mana kita nak buat?

klu aku suggest kat Joned Cafe Jalan Stadium bersebelahan dgn IPK Kedah amacam?kat situ ada macam2 makanan yg sodap2......lagi pun Black nak belanja...hu...hu... Razz
Back to top Go down
View user profile
KingZ
Moderator
Moderator


Number of posts : 430
Birthday : 05/05/1976
Age : 40
Location : PUTRA HEIGHTS & DAMANSARA
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Sun 19 Dec - 6:40

burger sepah ampang pon sodap..

_________________
Cetakan Berkomputer. Tiada Tandatangan Diperlukan. Harap Maklum
Back to top Go down
View user profile http://9w2dni.blogspot.com
Bearz
Moderator
Moderator


Number of posts : 564
Registration date : 21/09/2007

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Sun 19 Dec - 12:07

gerai pak ali...laaa... tp kena dtg awal laa...hihihihhihi
Back to top Go down
View user profile
red_k
Admin
Admin


Number of posts : 2938
Birthday : 30/08/1980
Age : 36
Location : COMPACT Central
Registration date : 20/09/2007

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Sun 19 Dec - 12:21

haha Black tak nak open table ke ...kat geng COMPACT CENTRAL ....?

_________________

Keicar4Life Blog
www.keicar4life.blogspot.com
Performance Parts - Thai Msports Trip - Keicar News
Once Compactmotorsports, Forever Compactmotorsports
Back to top Go down
View user profile http://www.keicar4life.blogspot.com
black
Moderator
Moderator


Number of posts : 470
Birthday : 16/07/1971
Age : 45
Location : Alor Setar,Kedah
Registration date : 24/02/2010

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Sun 19 Dec - 14:54

zam1031 wrote:
Smile utk pengetahuan anda semua,pengantin baru kita,Black cadang nak open table la bila dia balik sini nanti.....so aku nak minta pandangan korang semua...kat mana kita nak buat?

klu aku suggest kat Joned Cafe Jalan Stadium bersebelahan dgn IPK Kedah amacam?kat situ ada macam2 makanan yg sodap2......lagi pun Black nak belanja...hu...hu... Razz

moderator utara lah kena belanja pengantin baru....wa set aje..
lama modarator xblanja mkn...moga murah rezki n cepat jodohnya bila hang blanja nanti Laughing bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/shahrilazni?ref=profile
fakhrul
Active in Uphill Racing
Active in Uphill Racing


Number of posts : 693
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Sun 19 Dec - 22:52

black wrote:
zam1031 wrote:
Smile utk pengetahuan anda semua,pengantin baru kita,Black cadang nak open table la bila dia balik sini nanti.....so aku nak minta pandangan korang semua...kat mana kita nak buat?

klu aku suggest kat Joned Cafe Jalan Stadium bersebelahan dgn IPK Kedah amacam?kat situ ada macam2 makanan yg sodap2......lagi pun Black nak belanja...hu...hu... Razz

moderator utara lah kena belanja pengantin baru....wa set aje..
lama modarator xblanja mkn...moga murah rezki n cepat jodohnya bila hang blanja nanti Laughing bounce bounce bounce bounce bounce bounce
kuikuikui...
i loike~
Back to top Go down
View user profile
KaySee_tubo
Active in DRAG


Number of posts : 77
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Mon 20 Dec - 7:00

nasi ali...... Very Happy Very Happy ( ade lg ke tah)
Back to top Go down
View user profile
luzman



Number of posts : 21
Location : Alor Setar, Kedah
Registration date : 10/05/2010

PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Mon 24 Jan - 12:02

black wrote:
zam1031 wrote:
Smile utk pengetahuan anda semua,pengantin baru kita,Black cadang nak open table la bila dia balik sini nanti.....so aku nak minta pandangan korang semua...kat mana kita nak buat?

klu aku suggest kat Joned Cafe Jalan Stadium bersebelahan dgn IPK Kedah amacam?kat situ ada macam2 makanan yg sodap2......lagi pun Black nak belanja...hu...hu... Razz

moderator utara lah kena belanja pengantin baru....wa set aje..
lama modarator xblanja mkn...moga murah rezki n cepat jodohnya bila hang blanja nanti Laughing bounce bounce bounce bounce bounce bounce


ok gak tu kalau moderatstartor yg start dulu hehehe.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Compact Northern Members...   Today at 8:24

Back to top Go down
 
Compact Northern Members...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
COMPACTMOTORSPORTS :: COMPACT Official Activities / Gath :: COMPACT Northern-
Jump to: